######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker

Avlstjeneste søges/ tilbydes

Når annoncen skal slettes send en mail til john ( A ) jagtformidling.dk
FT Cocker
 Mail: jokkebu@gmail.com
12-07-2017

Vi har hentet denne fantastiske F.T Cocker hanhund hjem fra Preston i England.
Jeg har valgt at importere en fordi jeg ville have en med en tyk/stærk pels da vi bruger vores hunde i vådt og koldt vejr, samtidig skulle det gerne være en hund hvis gener havde præsteret noget, han skulle være lærenem, kontaktsøgende og hurtig, alt dette har jeg fået!
Ernie som han hedder i daglig tale, bor i hundegård om natten og mens vi er på arbejde sammen med vores andre hunde, ellers er han inde i huset sammen med os, han har generelt et kærligt og hengivent sind og har ikke trang til ballade og dominans.
Ernie besidder den FT Cocker kendte tænd/sluk funktion hvilket er med til virkelig at gøre ham til omgængelig hund i hverdagen.

Grunden til jeg allerede trods hundens alder (født 19/4-2016) og uden markprøveresultater sætter ham i avlstjenest er det potietiale der er i ham, i er meget velkommen til at besøge os for at se ham.

Angående Ernies aner, ses det i stamtavlen 6 led bagud (62 hunde) at 12 stk IKKE har været ført på prøve, de øvrige 50 er bestået heraf 36 som er blevet F.T.CH - det pynter voldsomt på sådan en stamtavle.

I visse tilfælde aftager vi gerne en hvalp fra kuldet.

Mvh Kennel BullTlf: 30263193
Postnummer: 5853
Annonce nr: 15458

          #########  

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57