Ejendom købes udland

Annoncer vil automatisk blive slettet efter 3 mdr.  

Når annoncen skal slettes send en mail til info@jagtformidling.dk
Skov købes  Mail: Jagtrevir@gmail.com
14-12-2019
D. 13-01-2020

Svensk Skov 10-100 ha Købes.
Nær Lönashult Kronoberg län
Kontant afregning.Tlf: +4560584050
Postnummer: 5600
Annonce nr: 22268

Ejendom søges  Mail: Casperrosenberg@gmail.com
11-11-2019
D. 11-12-2019

Hej, søger en jagthytte med min 20hektar i sydsverige
( skåne, kronoberg, Blekinge el. Halland län)
Er primært interesseret i afskydning af gris og råvildt.

Giv et praj hvis i kender nogen, eller selv har noget til salg!Tlf: 29459564
Postnummer: 
Annonce nr: 22097

Sydsverige købes til veteraner  Mail: Slars8@hotmail.com
28-05-2019
D. 27-06-2019

Hjælp mig :-)

jeg har længe gået og kigge efter et hus i Sverige. Jeg er faktisk nåede så langt, at jeg smed et bud, og ende med at blive højstbydende på et hus. Pludselig troede jeg, at nu har jeg fundet huset, men ak nej. Ejendomsmægleren og sælger valgte en køber der havde budt mindre end jeg havde. Snak om at være slemt skuffet.

Forud for overstående har jeg brugt utrolig mange timer på alle tænkelige sider, på at finde et lille torp, hvor der var lidt jord til, da jeg er en glad jæger, som ynder, at går på nattejagt efter vildsvin. Jeg må dog erkende, at jeg ikke får skudt så meget, men derimod ender det ofte med, at jeg blot nyder roen og ender med at kigger på dyrene, mens jeg glider ind i mørket og skoven omkring mig.

Hele min bevægegrund for, at vil have mit eget lille sted i Sverige er, at lave et fristed til Veteraner. Et sted hvor de kan komme og være i kortere og længere tid. Både med og uden familie. Et sted hvor de kan trække stikket, og bare være. Det skal tilføjes, at jeg selv er veteran, og om nogen kender til behovet for ro. Det er nok også derfor de store skove og de mørke natter tiltrækker mig så meget. Man kan få lov at være, uden at skulle forholde sig til en verden, som består af et vildskab af konstante sanseindtryk.

Jeg kan tilføje, at jeg til dagligt fortsat arbejde i forsvaret, dog er uniformen byttet ud med civil påklædning, og min hverdag forgår som socialrådgiver, hvor jeg forsøger at hjælpe de Veteraner, som er ramt efter deres udsendelse. Dem hvor sjælen blev i krigen, og hvor blot det, at finde en plads i tilværelsen kan være fuldstændig uoverskueligt. Jeg forsøger i min hverdag, at være et fyrtårn for dem, så de ved de ikke er glemte, og at de og deres familiers offer ikke går upåskønnet eller glemt hen.

Erfaringsmæssigt ved jeg, at for mange såret veteraner, er det at kunne give deres familie og specielt deres børn en god oplevelse er alt overskyggende. Jeg ved hvad en god weekend kan betyde for mange veteraner og deres pårørende. En weekend med ro på, kan bevirke at der findes overskuddet for en stund i hverdagen, hvilket kan være fuldstændigt uvurderligt for specielt deres børn.

Min tanken er at bruge de specielle færdigheder mange veteraner har. Herunder når det kommer til, at bo og leve primitivt og i skove. Jeg ved dog også at ægtefællerne ofte ikke dele samme holdning, og gerne vil have en seng at ligge i. Derfor er Sverige og et lille Torp en fantastisk mulighed. Hertil kommer at ægtefællen ofte også igen får en mulighed for, at se gnisten i øjne af deres ægtefælle/kærester, hvilket kan bevirke om end, så i et øjeblik, at de finder tættere samme.

For mig vil et Torp i Sverige således være et sted, hvor der kan skabes et frirum for både Veteran, men også for deres familier. Der er ikke noget som for mig ville være større end, at kunne slå dørene op for dem der har offeret alt for andres frihed, og derved vis dem og deres familier anerkendelse og respekt. Det sted jeg vil skabe, vil være et sted, hvor Veteraner kan tag hen sammen og mødes uden at skulle forklare hvorfor de er der, men blot nyde en stund at være sammen. Går lange turer, går på jagt, fiske eller bare sidde og nyde lyden af brændeovnen der kniter i baggrunden. Det vigtigste af alt for mig ville dog være, at kunne tilbyde lyden af ro og nærhed.

Det jeg havde forestillet mig i forhold til et Torp i Sverige. Var et område på 5 HA og op, som ligger max 3 timer fra København, og gerne i et skovområde, hvor der var jagtmuligheder efter vildsvin.
Da jeg desværre ikke har uanet mængde af ressourcer, så må huset max koste 500.000Kr. Jeg ville gerne ligge en masse mere, men har desværre ikke mere.

Jeg håber overstående har fanget jeres interesse, og i evt. kan hjælpe mig med, at kunne skabe et sted til veteraner og deres familier.

Med venlig hilsen

LarsTlf: 26810031
Postnummer: 6600
Annonce nr: 20924

Skovejendom i Varmland eller Dalarna  Mail: info@nislevmolle.dk
30-01-2019
D. 01-03-2019

Naturskønt beliggende skovejendom på ca. 20-100 ha med vand/sø og jagtrettigheder købes kontant.

Gerne med simpelt byggeri i form af en jagthytte o.lign.Tlf: 21674410
Postnummer: 5450
Annonce nr: 19770