Riffelplads/Møn
 Mail: kronborg.jesper@live.dk
18-11-2019
D. 18-12-2019

Til konsortium på Godsjagt på Vest-Møn (10 minutter fra Syd-motorvejen og Farø-Broen) bliver 1-2 pladser ledige til næste sæson 2020/2021.
Pladserne er riffeljagt med fuglejagt (A-Plads) eller udelukkende riffeljagt (C-plads).
Terrænet er på godt 500 hektar og meget afvekslende med bl.a. 100 hektar regulær skov, 60 hektar enge med sjapvand, 120 hektar med småskove, pilekrat, vandhuller, moser, enge, brak, remisser, brede levende hegn og grøfter og en formidabel randeffekt samt et længere kyststykke med rørskær mm.. Terrænet er sammenhængende og vi har stor fordel af at have de omkringliggende marker, som bl.a. omkranser skovene samt at jagthytten ligger placeret midt i terrænet.
Der tilsås årligt cirka 2-3 hektar majs rundt omkring de eksisterende remisser.
Vi opererer med 3 forskellige slags medlemmer:
- A-pladser(Råvildtsjagt + 7-8 fællesjagter + frijagt på vilde fugle) med en pris på cirka 20.000,- alt inklusiv
- B-pladser(7-8 Fællesjagter + frijagt på vilde fugle) (ingen ledige) og
- C-pladser(Råvildtsjagt) med en pris på 12.500,- alt inklusiv

Der må som råvildtsjæger skydes op til 3 bukke efter 6-pointssystem (1 Gaffelbuk koster 4 points og 1 seksender 2 points). Derudover er der fri afskydning af rå/rålam om efteråret. Der afholdes 2 trykjagter og der må medbringes gæst på al råvildtsjagt både forår og efterår. Både trofæ + kød er inkluderet i jagtlejen
Der afholdes 7-8 fællesfuglejagter med tilhørende fast gæsteplads på hver anden.
Vi har en mellemstor udsætning af både fasaner og ænder med høje afskydningsprocenter, hvortil der er knyttet fast fodermester.
Derudover er der frijagt på duer, gæs og ænder og endelig råder vi også over et stort antal kunstgrave.
Der er tilknyttet stor og rummelig jagthytte beliggende midt i terrænet med strøm, vand, bad og toilet, køkken og soverum til konsortiemedlemmernes fri afbenyttelse.
Nøgleord hos os er høj sikkerhed, godt humør og ordnede forhold. Der henvises endvidere til vores hjemmeside www.jagtgammeldyrehave.dk., hvor også den skriftlige jagtaftale kan læses.

Referencer haves.

Jesper

Pris:

www.jagtgammeldyrehave.dk
Tlf: 28904569
Postnummer: 4780
Annonce nr: 22141