A og B plads ved Glejbjerg
 Mail: snklnk2003@yahoo.dk
11-04-2019
D. 17-04-2019

Konsortiet Gillbjerggård, beliggende ved Glejbjerg.
Da vi har fået lidt mere terræn har vi valgt at udvide medlemstallet lidt, derfor er 2 pladser ledige pr. 1. maj.
Vi råder over ca 150 ha. Det meste er agerjord, der er en remisse med sø på ca. 0,6 ha, et brak stykke på 0,7 ha også med en sø,et engstykke med å på ca. 5 ha hvor vi har begge sider af åen, samt et eng stykke på ca. 3 ha med å hvor vi har den ene side af åen. Derudover et eng stykke på 2 ha med å, og et stykke med skrub på ca 2 ha også med en å. Vi har en vogn stående hvor vi kan spise vores mad samt der kan overnattes for et par stykker.
Vi ser meget råvildt, samt jævnligt kron og dåvildt på terrænet, derudover er der godt med harer og ænder, vi ser agerhøns, fasaner samt ræv, stort set alt jagtbart vildt.
Vi arranger 4-5 jagter i løbet af sæsonen nogle er en hagl jagt og andre er kombineret hvor der på enkelte af såterne bliver sat en enkelt eller to for med riffel. På alle hagljagter må man have en gæst med. Der er frijagt på hele arealet fra oktober dog ikke ugen op til en fællesjagt.
Vi udsætter ikke vildt på terrænet, men der bliver fodret ved sø og i eng, der vil blive en plan for hvilke uger man skal komme forbi og sikre at det er foder i tønderne, derudover vil der være en til to arbejdsdage hvis der er behov.
Pris: A plads 4.000 riffel og hagl, B plads 2.500 kun hagl
Har dette vakt din interesse så skriv lidt om dig selv, om det er en A eller B plads du ønsker, hvor du er fra i landet, hvis du har hund og hvilken race, hvad dine præferencer er til jagt osv. til snklnk2003(A)yahoo.dk eller snklnk2003(A)gmail.com erstat (A) med @

Pris: 4000/2500


Tlf: 
Postnummer: 
Annonce nr: 20449