eXTReMe Tracker


Komplet jagtweekend til hjortepremiere på Langeland
 Mail: rbljagt@gmail.com
29-09-2018
D. 29-10-2018

Komplet jagtweekend på Langeland, hvor der jages dåvildt, råvildt, fasaner, ænder og andet jagtbart vildt efter dansk jagtlov.

Weekenden indledes fredag med indkvartering og efterfølgende træning på den lokale hjortebane. Under træningen skal alle deltagere placere 5 ud af 6 skud i en 20 cm skive på 100 m med jagtammunition.

Lørdag er der jagt på hjortevildt med riffel, hvor der må nedlægges alt jagtbart vildt efter dansk jagtlov, med undtagelse af råbuk. Det vil primært sige dåhjort, då, dåkalv, rå og rålam, men det er også muligt at nedlægge ræv. Der er fri afskydning, dog max. 1 hjort pr. deltager. Jagten foregår som anstandsjagt, primært fra tårn eller stige med et morgen- og aftendrev. Remisser, moser, skove m.m. drives af morgen og aften.

Ingen trofæafgift, undtaget hvis der nedlægges råbuk som koster 3.000,- i ekstraafgift.

Søndag er der jagt med haglgevær, hvor der må nedlægges alt jagtbart vildt efter dansk jagtlov, med undtagelse af råvildt. Der jagtes primært fasaner og ænder, men der kan også være mulighed for due, skovsneppe, ræv og hare. Der drives mellem 4 og 8 såter, afhængigt af tid og udbytte. Der garanteres 60 stykker vildt på paraden eller 180 skud.

Som udgangspunkt fordeles vildtet fra hele weekenden mellem skytterne, men der kan laves aftale om andet, hvis dette ønskes.

Komplet forplejning hele weekenden er inkluderet.

Kun seriøse henvendelser besvares.

Pris: 15.000


Tlf: 
Postnummer: 
Annonce nr: 19074

            

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57